Vi bruker cookies for å forbedre nettsiden vår og din opplevelse av den. Om du ikke aksepterer cookies kan du deaktivere den i inntillingene i nettleseren din. Les om personopplysninger her. Jeg aksepterer cookies

Personvern

Personvern
Velostrada behandler dine personlige opplysninger når du besøker og handler på velostrada.no. For at du skal føle deg trygg nåe du handler hos oss legger vi derfor stor vekt på hvordan din personlige informasjon håndteres.

Ansvarlig for dine personopplysninger er:
Firmanavn: Velostrada
Kontaktadresse: Bakkehagan 6C, 1911 Flateby
E-post: [email protected]
Telefonnummer: +47 901 85 309
Organisasjonsnummer: 985 312 699 MVA


I denne personvernerklæringen vil vi informere deg om hvordan vi samler inn og behandler dine personlige opplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernerklæringen nøye.

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon om deg eller som på en eller annen måte kan være knyttet til deg, for eksempel navn, adresse, personnummer, e-postadresse og ditt IP-nummer.

Aldersgrenser 
Du må være 18 år eller 16 år og ha foresattes samtykke for å handle hos velostrada.no. Du må være 18 år for å søke om kreditt hos Velostrada`s partnere. Fra du er 13 år kan du opprette kundekonto hos oss.

Hvordan og hvilken informasjon samler vi om deg?
Vi samler personopplysninger om deg i følgende situasjoner:
Når du oppretter en konto. Hvis du ønsker det, kan du opprette en kundekonto hos oss. For å opprette en konto må du oppgi navn og e-postadresse. Det kan også være at du kan legge igjen noen frivillige opplysninger, for eksempel din fødselsdato. Når du oppretter en kundekonto, får du et unikt kundenummer.
Når du besøker velostrada.no samler og behandler vi informasjon om hvordan du bruker våre tjenester, for eksempel hvordan du beveger deg på nettstedet og hvilke varer du har valgt som favoritter. Nettstedet bruker såkalt cookies. 

Når du handler hos på velostrada.no, må du oppgi navn, e-postadresse, adresse og mobilnummer slik at vi kan levere varene dine til deg og ikke minst for å forhindre og motvirke svindel (samt undersøkelse av slike). Vi lagrer også informasjon om dine kjøp, bestillingshistorikk og eventuelle retur og erstatninger. Når du registrerer deg for et nyhetsbrev, må du oppgi e-postadressen din. I forbindelse med dette vil du motta et unikt kundenummer.
Ved søknad om fakturakjøp foretas en kredittsjekk. Dette gjøres av Velostrada.no´s partner, Klarna, som er ansvarlig for personopplysningene fra Velostrada.no. For å fullføre kredittsjekken må du oppgi ditt personnummer.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger.
Nedenfor kan du se hvordan vi bruker dine personopplysninger. For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger, må vi ha rett til å behandle dem ved lov. Nedenfor kan du se for hvilken hensikt vi bruker dine personlige opplysninger og hvilken støtte vi har i loven for behandlingen.
Vi bruker dine personopplysninger til:
Å administrere kjøpene dine på velostrada.no.
Å behandle dine bestillinger og returer.
Å sende informasjon om leveringsstatus.
Å kontakte deg i tilfelle problemer med levering av varene dine.
Å behandle betalingene dine.
Å håndtere klage og garantisaker.

Behandling av personopplysningene ovenfor er nødvendig for å kunne inngå og fullføre en avtale med deg.
Vi bruker dine personopplysninger til:
Å opprette og administrere kontoen din.
Å svare på dine spørsmål og å informere deg om nye eller endrede tjenester.
Å sende tilbud og nyhetsbrev.
For din deltakelse i konkurranser.
Behandling av personopplysninger ovenfor er basert på et av ditt samtykke. Du har rett til å trekke samtykket til enhver tid.

Vi bruker dine personopplysninger ved bruk og mottak av våre tjenester:
Ved kontakt med deg.
For å analysere, tilpasse og forbedre.
For statistiske formål.
For å teste og forbedre våre systemer.
For å forhindre misbruk eller upassende bruk.
For å sende deg undersøkelser som gir deg muligheten til å påvirke våre tilbud og tjenester.
For å sende tilbud og / eller anbefalinger til deg.
For å minne deg om gjenstander du har igjen i handlekurven din.
Behandling av personopplysninger ovenfor er gjort for å forbedre din erfaring med våre tjenester og for å kunne tilby deg produkter fra vårt sortiment som kan interessere deg basert på en gjennomført interesseavveiing. Du har alltid rett til å motsette deg behandling i disse tilfellene.

Vi bruker dine personopplysninger:
For å sikre at du tilfredsstiller den lovlige minimumsalderen for å foreta kjøp på nettet

Behandling av personopplysninger ovenfor er basert på lovlig forpliktelse.
Hvis du søker om fakturakjøp, gir du personlige opplysninger til vår partner, Klarna. De gjennomfører en kredittsjekk som vanligvis foregår gjennom automatisert beslutningsprosess med profilering, noe som betyr at dine personlige data brukes til å vurdere din økonomiske situasjon og at beslutninger blir tatt automatisk basert på tilgjengelig informasjon. Automatisk beslutningsprosessering er ikke utført av Sørensen sykler, men av samarbeidspartner for fakturakjøp. Mer informasjon om hvordan våre samarbeidspartnere jobber med automatiserte avgjørelser, finner du på deres respektive nettsteder:
– Klarna
 
Vi vil også tilby spesifikke tilbud basert på dine personopplysninger og fra en analyse av din brukeradferd, dvs. gjennom profilering. Du har rett til å motsette deg slik behandling når som helst. Les mer om dette i seksjon 13 nedenfor og i vår Cookiepolicy.

Hvor lagrer vi informasjonen din?
Vi kan overføre dine personopplysninger til våre tjenesteleverandører som behandler personopplysninger i land både i og utenfor EU / EØS når du utfører tjenester på vegne av oss i henhold til punkt 7 nedenfor. I disse tilfellene vil vi utføre passende varsomhet.

Hvem deler vi dine personopplysninger med.
Dataene kan bli delt med våre leverandører når det er nødvendig for å tilby våre tjenester til deg, for eksempel, speditører i forbindelse med levering av varer, e-posttjenester for distribusjon av nyhetsbrev, server hosting, forretningspartnere i statistikk, reklame og tilpassing, betalingsleverandører, saksbehandling og kredittinformasjon og inkassoforetak for kredittsjekk, identitetskontroll og inkasso innkreving. Personlige data overført til våre tjenesteleverandører kan bare brukes av dem til å utføre sine oppgaver.
Personopplysninger kan også deles for å følge spesifikke juridiske eller regulatoriske krav, rettskjennelse, ved mistanke om noe kriminelt eller om det er nødvendig å oppfylle gjeldende bestemmelser. Dersom Velostrada selges eller overføres helt eller delvis, kan dine personopplysninger overføres til det overtakende selskapet som en del av et salg eller overføring.

Hvordan finne ut hvilken informasjon vi har om deg.
Du har rett til å få tilgang til personopplysningene vi behandler om deg og informasjon om hvordan vi behandler dem. Hvis du har en kundekonto, kan du under “Min side” se informasjon vi har lagret om deg. Der finner du også opplysninger om dine tidligere bestillinger, retur, utveksling og lagrede kredittkort.

I denne personvernerklæringen finner du all informasjon om hvordan vi lagrer og behandler dine personlige opplysninger, og også hvilke typer personopplysninger vi kan samle inn.

Hvordan (eller på forespørsel) du endrer feil informasjon om deg, samt retten til å bli glemt og begrenset behandling.
Du har rett til å få feilaktig informasjon om deg selv rettet. I kontoen din under “Rediger profil” kan du oppdatere informasjonen vi har om deg.
Du har også rett til å bli glemt, dvs. få dine personopplysninger slettet dersom dine personopplysninger ikke lenger er nødvendig for det formål de ble samlet inn. I tilfeller der det foreligger juridiske forpliktelser som hindrer Velostrada fra å slette all eller noen av dine personlige opplysninger, kan vi ikke slette dataene i løpet av tiden vi trenger for å lagre dem.
I noen tilfeller kan du også be om begrensning av behandling av dine personopplysninger. Vi vil da begrense behandlingen av relevante personopplysninger slik at de ikke kan brukes til andre formål enn å oppfylle lovlige forpliktelser.
Hvis du vil be om korreksjon av feilaktig informasjon, slette dine personopplysninger eller begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du sende oss en e-post til [email protected]

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger.
Vi har tatt hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din slik at de ikke vil forsvinne, endres eller utsettes for uautorisert tilgang. Vi forbedrer kontinuerlig våre sikkerhetstiltak i tråd med fremdrift og utvikling i det tekniske feltet.
For å gjøre kortkjøpene så sikre som mulig, sendes all informasjon i kryptert form. Dette betyr at informasjonen overføres via en sikker tilkobling, og at din personlige informasjon ikke kan leses av tredjeparter. For kortkjøp, jobber vi med en betalingsformidler som hjelper oss med å sjekke direkte med banken din at kortet er gyldig for kjøp. Betalingsformidleren behandler dine kortdetaljer i samsvar med International Security Standard PCI DSS. Dette betyr at sikkerheten er veldig høy ved behandling av dine kortdetaljer. Når du betaler med kort, forbeholder vi oss retten til å utføre en identitetskontroll.

Hvordan du får ut din data (”dataportabilitet”).
Du har rett til å få noen av de opplysninger du har gitt oss, i et strukturert, mye brukt og maskinlesbart format (forutsatt at du har sendt med samtykke eller i tilfelle av en avtale hvor du er en part) til eget bruk eller til å ta med dem til en annen person som er ansvarlig for personopplysninger.
Hvis du vil ha denne informasjonen, eller en del av den, er den tilgjengelig på din kundekonto. Hvis du ikke har et passord knyttet til kundenummeret ditt, kan du få en ved å skrive inn “Glemt passord” under “Min konto” -fanen. Hvis du vil ha hjelp, vennligst send oss en e-post på [email protected]

Hvor lenge sparer vi dine personopplysninger.
Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å møte formålene de ble samlet inn til. Hvis du ikke har fullført et kjøp (og ikke valgt å motta markedsføring) i en 36 måneders kontinuerlig periode, avslutter vi din kundekonto.
Når vi ikke lenger trenger dine personopplysninger for å oppfylle de formålene de ble samlet inn til, vil vi slette eller unidentifisere dataene hvis det ikke er andre legitime grunner til at vi må holde din personlige informasjon i lengre tid. Vi vil også beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig å overholde gjeldende lov, å avgjøre tvister og oppfyllelse av avtalene våre.

Hvis du vil at vi skal slutte å bruke dine personopplysninger.
Du har rett til å be oss om å slutte å bruke dine personopplysninger for markedsføring eller profilering ved å sende oss en mail på til [email protected]
I markedsføringsmeldinger via tekst og e-post, er en lenke tilgjengelig direkte i meldingen for å avslutte markedsføringen. Du kan også logge inn på din kundekonto og velge om vi skal sende deg markedsføring.
Hvis du vil slette kontoen din på velostrada.no, må du sende en e-post til [email protected] og be om det. Kontoen din vil bli slettet innen 30 dager, og du vil ikke lenger ha tilgang til personopplysningene som er lagret på kontoen. Vi vil opprettholde lagring av de nødvendige personopplysningene som loven krever, når det er legitime grunner for dette som for eksempel ubetalt gjeld, eller før vi avsluttet en avtale med deg, som når du har kjøpt noe.

Rett til å klage til datatilsynet eller annen relevant instans.
Datatilsynet er norsk tilsynsmyndighet for personvern. Hvis du mener at vi på noen måte har overtrådt gjeldende lover angående behandling av personopplysninger, har du rett til å klage til datatilsynet.

Oppdateringer av personvernerklæringen
Ved oppdatering av personvernerklæringen publiseres en ny versjon på velostrada.no

To Top